Sleva
Zľava-25%
Vše ze značky:

Lyžiarske okuliare Smith Skyline B4bc Everyday Violet M ChroPop

Kód tovaru:
5100194
Nyní:
128,70 €
128,70 €
Dříve:
171,60 €
171,60 €
Ušetríte:
42,90 € (-25%)
Ušetríte:
42,90 € (25%)
Veľkosť:
  • uni Skladom
Tabulka velikostí
Množstvo:
Dostupnosť vybrané veľkosti na jednotlivých skladoch::
Skladom
  • Popis
  • Popis:

    ChromaPop skla: technológia ChromaPop dokáže filtrovať základné farby zvlášť, aby sa neprekrývali, vďaka tomu sú farby oveľa živšie a výraznejšie, ľudské oko nie je toľko namáhané a je schopné Mohe rýchlejšie zaostrovať, čím sa znižuje únava. ChromamPop technológia má širší záber svetelných podmienok. Pri výbere skiel everday máte pokrytie takmer na všetky druhy počasia.
    Sférické sklá: vyznačujú sa horizontálnom i vertikálnom zakrivením, čím kopírujú tvar oka. Všetky sférická skla Smith používajú materiál Carbonic- x a technológiu TLT. Vďaka zakrivenie je možné dosiahnuť najvyššiu optickej čírosti a eliminovať skresľovania. Vďaka zakrivenie tiež lepšie odvádzajú vlhkosť.
    Cylindrická skla: vyznačujú sa horizontálnym zakrivením. Sú vyrobené z materiálu Carbonic-x a s technológiou TLT i bez nej podľa modelu. Poskytujú optické štandardy 1. triedy.
    Materiál Carbonic-x vonkajší materiál skiel odolný proti nárazom a poškriabaniu. Spĺňa optické normy 1. Triedy, zvyšuje zrakovú ostrosť
    TLT (Tapered Lens Technology) tzv. Zužovanie šošovky. Sklo sa zužuje od prestretie časti ku krajom. Vďaka tomu sa pri prieniku sklom svetlo neláme, avšak narovnáva a tým odbúra možné skreslenie, čo znamená, že vidíte so 100% presnosťou a komfortom.
    Hydrophobic Lens Coating: špeciálna vrstva na vonkajšej strane skla, ktorá odpudzuje vodu a nečistoty. Voda sa vyzráža ako na impregnovanom materiálu. Nečistoty sa s ľahkosťou vyčistí.
    Porex Filter Technology: patentovaná technológia, membrána, ktorá umožňuje vyrovnávanie atmosférického tlaku medzi vnútorným a vonkajším sklom, vďaka čomu by mohlo dochádzať ku skresľovaniu. Zároveň membrána vyrovnáva teplotu medzi sklami a tým eliminuje zrážanie vlhkosti a neprepúšťa vonkajšia vlhkosť medzi skla.
    5X Antifog: Smith bol, je a bude priekopníkom v úprave skiel proti zahmlievaniu. Sklá s 5X antifog technológiou je to najmodernejšie a najlepšie na trhu čo môžete dostať. Vnútorné sklo má vyleptané mikro drážky, ktoré nie sú bežným pohľadom oka vidieť, rozbijú molekuly pary. Bežná skla sa zahmlí počas 20-50 sekúnd. S technológiou 5X sa sklo zahmlí až po 120 sekundách.
    FOG-X: ochranná vrstva vnútorného skla proti zahmlievaniu. Mikro drážky sú vyleptané priamo do vnútorného skla. Vďaka tomu sa nešetrí bežným čistením.
    Responsive Fit Technology: mriežkovaná konštrukcia rámu okuliarov sa prispôsobuje podľa tvaru tváre.
    Silicon strap: každé okuliare majú na svojom strapu silikónový pruh pre fixáciu na čiapku a prilbe.

  • Parametre
  • Parametre:
    Kód tovaru:
    5100194
    Farba:
    uni
    Značka:
    Smith
    Sezóna:
    zima 19/20
    Model:
    Unisex
  • Potrebujete poradiť?
Potrebujete poradiť?
Vaše meno:*
E-mail:*
Telefón:
Vaša poznámka:*
Opíšte znaky:*

Hľadať: ""

0 ks
Košík: 0,00
0 ks
Oblíbené