Sleva
Zľava-20%
Vše ze značky:

Viazanie na snowboard Flow NX2 Hybrid Midnight

Kód tovaru:
5580027
Nyní:
296,00 €
296,00 €
Dříve:
370,00 €
370,00 €
Ušetríte:
74,00 € (-20%)
Ušetríte:
74,00 € (20%)
Veľkosť:
  • XL Skladom
Tabulka velikostí
Množstvo:
Dostupnosť vybrané veľkosti na jednotlivých skladoch::
Skladom
  • Popis
  • Popis:

    Ponúka rovnaké funkcie ako najvyšší model NX2-GT, iná je len opierka Nylon ModBack, ktorá umožňuje väčšiu ohybnosť a živosť. Užite si bezkonkurenčnú jazdu v parku, backcountry či kdekoľvek inde. Vo verzii Hybrid je viazanie vybavené strapy Hybrid PowerStrap.

    Baseplate - Aluminum Alloy, Rockered NX2-Series - všetky Flow baseplaty sú dizajnované tak, aby prenášali energiu priamo do dosky, bez straty prirodzeného pocitu z jazdy.

    Hiback - Glass-Filled Nylon ModBack - modulárny opierka rozdelená na spodnej a hornej zónu ponúka plnú a zábavnú jazdu.

    Support Panel - ATM.8 - štvorcestný nastaviteľný panel, ktorý je mierne asymetrický a ponúka potrebnú podporu bez obmedzenia slobody pohybu.

    Strapy - Hybrid PowerStrap - revolučný hybridný strap spája to najlepšie z klasického Flow SpeedEntry strapu a konvenčného strapu SideEntry. Predná časť ide zapnúť cez špičku topánky.

    Active Strap Technology - unikátna technológia funguje veľmi jednoducho tak, že pri odklopení pätky sa zároveň vysunie dopredu priehlavkový strap a uvoľní tak miesto vašej nohe. Pri vrátení pätky do zvislej polohy sa vráti aj strep na svoje miesto a pevne obomkne vašu topánku.

    Pracky - Aluminium LSR Locking Slap Ratchets - inovatívne pracky vám ponúkajú nové možnosti jednoduchého utiahnutia vášho viazanie presne tak, ako potrebujete.

    Footbed - 2.5 ° Canted BankBeds - mäkké vankúše z EVA materiálu pre stlmenie nárazov a vplyvov, pod uhlom 2,5 ° pre optimálne postoj.

    Disk - Aluminum Offset Multi-Disk - stredový disk, ktorý pasuje na všetky typy inzertov vrátane Burton ICS; 4HP + 3HP + Channel Inserts
    N-Gel Toe & Heel + Basepad Cushioning

    Flex: 8

  • Parametre
  • Parametre:
    Kód tovaru:
    5580027
    Farba:
    MIDNIGHT
    Značka:
    Flow
    Sezóna:
    Zima 21/22 a méně
    Model:
    Unisex
  • Potrebujete poradiť?
Potrebujete poradiť?
Vaše meno:*
E-mail:*
Telefón:
Vaša poznámka:*
Opíšte znaky:*

Hľadať: ""

0 ks
Košík: 0,00
0 ks
Oblíbené