Sleva
Zľava-30%
Vše ze značky:

Lyžiarska prilba Alpina Grap 2.0 čierna

Kód tovaru:
5040229
Nyní:
92,00 €
92,00 €
Dříve:
131,60 €
131,60 €
Ušetríte:
39,60 € (-30%)
Ušetríte:
39,60 € (30%)
Veľkosť:
  • 57-61 Skladom
Tabulka velikostí
Množstvo:
Dostupnosť vybrané veľkosti na jednotlivých skladoch::
Skladom
  • Popis
  • Popis:

    Zjazdová prilba Alpina Grap 2.0 čierna

    Obľúbená helma Grap s modernejšiem dizajnom a vylepšenou ventiláciou. Lyžiarska prilba je vybavená IN-MOLD technológií a manuálne vonkajšiou ventiláciou. Chrániče uší sa dajú za prívetivých podmienok zložiť. Vnútorná mäkká časť prilby možno jednoducho vybrať a v prípade potreby vyčistiť. Uchytenie helmy je pomocou Systému Run.

    technológia:

    Edge Protect: Edge Protect je polykarbónový plát, ktorý je upevnený na okraj heliem, ktoré sú vyrobené IN-MOLD technológiou. Toto je kľúčový doplňujúce ochranný prvok pri bočnom náraze, ktorý však tiež chráni helmu proti poškodeniu pri každodennom užívaní.

    Airstream Control: prúd vzduchu je jednoducho regulovaný otváraním či zatváraním ventilačných priechodov dokonca aj v lyžiarskych rukaviciach. 

    Changeable Interior: všetci kto lyžujú, sa tiež potí, zvlášť na hlave. Preto majú helmy Alpina vymeniteľnú vnútornú vrstvu. Je ľahko vyberateľná, umývateľná vo vlažnej mydlovej vode a potom, čo uschne, môže byť bezprostredne vložená opäť do helmy.

    Removable Earpads: niektoré helmy Alpina majú odnímateľné kryty uší. V teplých a slnečných podmienkach, môže užívateľ kryty vyňať s tým, že nedochádza k zníženiu ochrannej funkcie helmy. Pri zmene podmienok možno jednoducho kryty opäť nasadiť.

    Neckwarmer: helma s technológiou neckwarmer prináša užívateľovi obrovský komfort v oblasti pod helmou na krku. Systém Run je umiestnený do mäkkého flisového materiálu, čím je zaistené teplo a veľké pohodlie v oblasti krčnej chrbtice.

    Inmold Tec: IN-MOLD technológia je názov pre proces, ktorým je vyrábaná vnútorná ochranná časť prilby. Špeciálna pena je pod veľkým tlakom a teplom aplikovaná na vrchnú časť prilby. Táto spoľahlivá väzba vytvára extrémne pevnú štruktúru s nízkou váhou.

    Run System: hoci tento systém vyvinutý už Alpina dlhšiu dobu, dochádza jeho neustálemu vývoju. Špeciálnym kruhovým regulátorom je zabezpečené dokonalé prispôsobenie upevnenie helmy. Ovládanie je možné aj so zjazdovými rukavicami.

  • Parametre
  • Parametre:
    Kód tovaru:
    5040229
    Farba:
    BLACK,
    Značka:
    Alpina
    Model:
    Unisex
  • Potrebujete poradiť?
Potrebujete poradiť?
Vaše meno:*
E-mail:*
Telefón:
Vaša poznámka:*
Opíšte znaky:*

Hľadať: ""

0 ks
Košík: 0,00
0 ks
Oblíbené