Sleva
Zľava-40%
Vše ze značky:

Detská zjazdová prilba Giro Slingshot JR čierna

Kód tovaru:
5040088
Nyní:
38,16 €
38,16 €
Dříve:
63,60 €
63,60 €
Ušetríte:
25,44 € (-40%)
Ušetríte:
25,44 € (40%)
Veľkosť:
  • XS/S Skladom
Tabulka velikostí
Množstvo:
Dostupnosť vybrané veľkosti na jednotlivých skladoch::
Skladom
  • Popis
  • Popis:

    Detská lyžiarska prilba Giro Slingshot JR čierna

    V prilbe Slingshot sa spája tie najlepšie technológie značky Giro s originálnom detským dizajnom. Prilba je tvorená s požiadavkou maximálneho pohodlia a bezpečnosti detí. Dôkazom toho je konštrukcia In-Mold alebo systému In Form, ktorý umožnuje jemne doladiť veľkosť prilby ľahko a rýchlo. Odvetranie potom zaisťujú štyri otvory Super Cool.

    Veľkosti: XS / S 49-52 cm, M / L 52-55,5 cm

    Konštrukcia: In mold

    Odvetrania: 4 Super Cool otvory, Stack Vent

    In-Mold: konštrukcia in-mold spája vonkajšiu škrupinu z tvrdeného polykarbonátu s vnútornou penovou výplňou určenou na absorpciu nárzů. Toto spojenie priamym vstrekovaním peny do škrupiny ponúka bezkonkurenčný pomer váhy a pevnosti.
    Super Cool: ventilačné otvory Super Cool vťahujú čerstvý vzduch do prilby a vytláčajú teplý vlhký vzduch von. Vďaka dôkladnému tvarovanie otvorov nebudete mať s prehriatím hlavy počas horúcich slnečných dní.
    Stack Vent: vetrací otvor Stack Vent bol vyvinutý na základe výskumu, ktorý preukázal, že väčšina teplého vzduchu spôsobujúceho zahmlenia okuliarov vychádza z vetracieho otvoru uprostred horného okraja okuliarov. Ventilácia Stack Vent je preto umiestnená práve nad týmto otvorom - odvádza teplý vzduch z okuliarov a zamedzuje tak ich opotenie.
    Super Fit: každá nová prilba je tvarovaná na základe našej databázy anatomických meraní, a potom ich doladená v spolupráci s našimi tímovými jazdcami. Nasleduje rozsiahle testovanie v laboratóriu aj na snehu, pri ktorom dochádza k finálnym úpravám, aby ste dostali produkt, ktorý Vám perfektne splynie s Vašim telom. 

  • Parametre
  • Parametre:
    Kód tovaru:
    5040088
    Farba:
    BLACK,
    Značka:
    Giro
    Model:
    Detske
  • Potrebujete poradiť?
Potrebujete poradiť?
Vaše meno:*
E-mail:*
Telefón:
Vaša poznámka:*
Opíšte znaky:*

Hľadať: ""

0 ks
Košík: 0,00
0 ks
Oblíbené