Nadměrný produkt
Sleva
Zľava-25%
Vše ze značky:

Detský snowboard Flow Micron Mini

Kód tovaru:
5100015
Nyní:
143,60 €
143,60 €
Dříve:
191,60 €
191,60 €
Ušetríte:
48,00 € (-25%)
Ušetríte:
48,00 € (25%)
Veľkosť:
  • 120 Skladom
Tabulka velikostí
Množstvo:
Dostupnosť vybrané veľkosti na jednotlivých skladoch::
Skladom
  • Popis
  • Popis:

    Detský snowboard Flow Micron Mini

    Micron Mini je snowboard určený pre najmenšie deti, ktoré na snowboarde začínajú. Dáva im potrebnú stabilitu a kontrolu, ľahko sa ovláda a vďaka twintipovému tvaru nezáleží, ktorú nohou dieťa ide dopredu, môže ešte len nájsť svoj štýl.

    EZ-Rock - perfektná voľba pre všetkých ortodoxných jibber a jazdcov, ktorí požadujú stabilitu. S reverzným camberom a mäkkou konvexné strednou časťou je ideálny pre jibbovanie a obmedzuje riziko uštipnutia hrany. Súčasne prináša poriadnu porciu stability a viac než poctivý pop. 

    Tru-Twin - TruTwin je esenciou tvaru parkových dosiek. Rovnaká vzdialenosť od špičky aj pätky umožní jazdu v prirodzenom smere, alebo ľahko preskočiť a ísť fakie.

    TruFlex - podobne ako jadro Reflex sa TruFlex vyznačuje vysokou pevnosťou k hmotnosti drevenej konštrukcie s využitím rôznych hustôt topoľového dreva, unikátne tvarovaného tak, aby vám poskytlo výborné reakcie na okolitý terén pri zjazde.

    Biaxial - jednoduchý a klasický laminátový oplet. Najčastejšie používaný spôsob laminácia dodáva snowboardu kvalitný pop a ľahký torznou flex. Vďaka tomu doska ľahko zatáča a užijete si s ním veľa zábavy na zjazdovkách aj v snowparku.

    Optix 2000 - vysoko hustá, extrudovaná základňa, ktorá je veľmi ľahko udržiavateľná a opraviteľná. Optix 2000 je jedna z najlepšie vosk-absorbujúcich základní na trhu a umožní vám všetku rýchlosť, ktorú kedy budete potrebovať, aj keď práve nemáte navoskované.

    EZ Dual Transitional - sidecut používaný na rocker boardoch. Doska je mäkké medzi viazaním a na špičke a päte s agresívnejší priľnavosťou v oblastiach viazania. Tým umožňuje zhovievavejší jazdu v nerovnom teréne a pevný rádius pre rýchly, elegantný a silný carving.

  • Parametre
  • Parametre:
    Kód tovaru:
    5100015
    Farba:
    MULTICOLOR
    Značka:
    Flow
    Model:
    Detske
  • Potrebujete poradiť?
Potrebujete poradiť?
Vaše meno:*
E-mail:*
Telefón:
Vaša poznámka:*
Opíšte znaky:*

Hľadať: ""

0 ks
Košík: 0,00
0 ks
Oblíbené